Voi pastra reteta , clar. Voi scrie acea reteta, cand voia avea toate ingredientele. Chiar daca gresesc ceva si ma corectati, nu ma supar, invatam unii de la ceilalti . Este mozzarella pentru pizza, calup, e foarte buna. Bine m-ai gasit, Olga, cat timp? Si cat sa pun? Aceasta reteta de blat de pizza este si in cartea cu instructiuni a masinii de facut paine MULINEX(asta o am eu, si nu mai cumpar paine de 8 ani). Dragă Teo, am pregătit pizza după această rețetă de cel puțin 15 ori și este perfectă. minunatele sfaturi si retete!! Blatul a iesit suuuuper!! Reteta ascrisa si video pas cu pas. , Intinde aluatul cu sucitorul si va fi uniform . Sunteti minunata, putine persoane impartasesc si cu altii ceea ce stiu mai ales secrete din bucatarie ca sa le numesc asa . Am pornit de la 500 gr si am tot scazut de la o pizza la alta pana am ajuns la gramajul asta care mi se pare perfect. Multă sănătate va doresc și spor la … cratiță! ♡. Vroiam sa incerc sa fac pizza si am facut aluatul dupa cum scrie mai sus si a iesit excelent . Eu sunt in Italia si ma lucrat in restaurant si pot sa va spun fa Napoli fare cea mai buna pizza dar pentire un buon aula de pizza è importante faina in Romania nu gasesti faina buna amici c’è amai buna e Manitoba 00 dar un mist de fai a Manitoba cui faina de semola remacinata in Romania nu se posate face o pasta buna .EU ve ah sa deschi di o pizzeria in Romania dar voi adduce faina din Italia.ORicum retata sete : faina 00 drojdie proaspata un pic de zahar,stare apra calda ulei de masline se lasa la dospit dura c’è a crescut intr-o tava più hirtie si pasta sa nu fine mai grossa de 2mm se la lasa din non la crescut. Dovleac la cuptor în 3 variante, Dizolvam drojdia împreună cu zahărul în apa. Va multumesc pentru aceasta reteta si as dori sa va cer si reteta de aluat descrisa la inceput, cea luata de la un bucatar care a platit 2000 euro pe ea. Sper sa.mi raspundeti. Buna ziua! Peste el adăugăm ingredientele și facem o pizza bună de casă. Mii și mii de mulțumiri! Va multumesc anticipat pentru raspunsul dv!! cei care nu au lucrat cu aluaturi. Teo de la Teo's Kitchen. Pentru cantitatea de aluat din reteta ce dimensiune trebuie sa aiba tava?O zi minunata!!! We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Eu nu tin cont de tipul de faina cand fac paine sau pizza. Este a patra oara in doua săptămâni cand facem pizza cu acest blat. Și nu întind blatul în tava ci direct pe foaia de copt si apoi în cuptor cu el. Dacă nu vrei să coci o pizza tradițională, cu aluat dospit, făcut în casă ai și varianta aperitivului tip pizza a cărui rețetă video o poți vedea mai jos. Ca etalon, la aluaturile sarate, se pun 2 lingurite de sare la 1 kg de faina si 1 lingurita rasa de sare la aluaturile dulci. Buna ziua! normal se face in 7-10 min maxim daca cuptorul e incins bine. Painea simpla facuta dupa reteta dumneavostra are un succes nebun printre prietenii mei suedezi.O fac aproape in fiecare zi. Nu va faceti griji daca e inca lipicios cand il tineti intre degete, exact asta urmarim! , Merge fara ulei de masline?Si daca ati folosit gris pentru foaie ce fel de gris?(marca). . Multumesc! Buna ziua, In casuta de cautare, in dreapta, sus, scrieti paella si va duce la reteta . Imi cer scuze daca gresesc, dar nu sunt bucatar de meserie. mersi pt reteta, Astazi fac pizza dupa reteta de mai sus ,sper sa fie cum spune doamna. Multumesc frumos, Maria, ma bucura cuvintele tale, sincer . Blatul a iesit perfect. Multumesc..vreau si alte retete! Fac acasa paine, preparate din carne, umplu bors, fac tot felul de conserve pentru iarna. Eu fac sosul din pastă de tomate, oregano, puțin zahăr, sare, usturoi (îl mănânci pe pâine de bun ce este). De când fac pizza (nu foarte mult timp) tot după rețeta asta fac aluatul.Cineva îmi spunea ca e mai buna ca și cumpărată Oricum, dupa ce sta la dospit si il intindem pe masa tapetata cu faina, veti vedea ca e foarte usor de lucrat cu el, nu se lipeste nici de maini, nici de planseta si se modeleaza usor. După mai multe încercări de a face un aluat de pizza care sa fie pe placul meu si al celor dragi mie, am gasit rețeta ta. Am citit undeva ca se pun cu puțin înainte ca aluatul sa se coacă. Abia acum te-am descoperit dar te voi urmari cu interes. .? Buna ziua, va rog sa va abonati la newsletter si veti primi instiintari de la mine, iar daca doriti ulrtimele articole, va puteti abona sub orice reteta, pe blog. Teo. Ne sfatuim impreuna cu mare placere , Buna ziua. Multumim pentru retele deosebite , abia astept sa le incerc , mai ales reteta de pizza. Cand aluatul a crescut frumos, se intinde foaia dupa dimensiunea tavii. Ciudat. Bună seara. Ca toate retetele pe care le-am incercat si nu sunt putine deloc. Copiii au devorat-o si pe cea de-a doua, pe care speram s-o mananc (mai mult) singura :(((.