Nije izgledao kao bolnica, već kao objekat pod opsadom. JUŽNI VETAR 2 – OTKRIVAMO SVE! Klasični memoari Džejmsa Heriota o jorkširskom veterinaru biće adaptirani u nostalgičnu i zabavnu novu verziju... Nikola Kojo i Uliks Fehmiu u prvoj srpskoj HOROR seriji! Po povratku iz vojske saznajem od prijatelja da me je slagao. Raška. Ko ga za to vezujw ne zna nista o Gidri Bojanicu boemu. Ona simbolično sklapa brak sa pokojnikom kako bi se njemu “umirila duša”. Imao sam i čast da ga lično upoznam,pred smrt, kada je već bio bolestan. Aleksandra Kojo bila je jedna od naših najlepših manekenki kada se udala za Nikolu prestala je da slika editorijale i šeta pistama širom Evrope. Ne postoji nedelja koja prođe bez makar jedne reprize nekog od nastavaka sapunice “Žikina dinastija”. NOVI SASTANAK KRIZNOG ŠTABA! Takav brak traje narednih godinu dana, a tek onda mlada ima pravo da nastavi sa svojim životom i nađe novog izabranika. Posle toga, kad god bih ih sreo, grlio bih ih kao svoje roditelje, a njihovu ćerku smatrao sam mlađom sestrom. HIT! Gidra je nosio sendviče stražaru da bi ih ovaj odneo njegovom ocu. Šta tu neko ima problem s tim? Mlad sam ostao bez oca, imao sam 18 godina i majka je bila uz mene i stariji brat. Od 1. oktobra u bioskopima! PRIČALO SE DA JE BIO I SA LUNOM I SA ANABELOM Razveo se zbog prevare, pucali su na njega, svađao se sa kriminalcem! “Osamdeset šesta, januar. Zbog eskalacije korone na stolu će već narednih dana biti STROŽE MERE, A, ZA NJIH MERE NE VAŽE? Gluma je specifična profesija, ako ste reditelj možete da radite svuda po svetu, ali kad ste glumac onda ste osuđeni da glumite na svom jeziku i igrate ljude koje poznajete, što ne znači da ne možete da nastaviti karijeru ako imate sreću i mogućnosti u inostranstvu. Srpski pevač Uroš Živković našao se na meti kritika nakon što je na jednom nastupu otpevao pesmu "Ne volim te Alija", a taj potez se nimalo nije dopao ljudima u Bosni i Hercegovini, te su na društvenim mrežama osvanule kritike na njegov račun. ", OVO JE NOVO LICE MAJE MARINKOVIĆ: Kamera je uhvatila u KRUPNOM planu, pogledajte šta je sve radila i kako IZGLEDA IZBLIZA! Kod nje je sedela cela ekipa spremajući se za izlazak na Akademiju. I taj brak je bio filmski ne samo zbog profesija aktera već zbog sadržaja. Pevač Dado Glišić juče je potvrdio da je pozitivan na korona virus, a sada je otkrio koje sve simptome ima. Od 21. novembra na RTS 1 stiže NOVA DOMAĆA SERIJA! U ovo je uložio OGROMAN NOVAC, I IZDAJE I TUČE, NEVERE I LAŽI Estradna prijateljstva su pucala kao staklo: Lepa Brena jedno nije oprostila, a dve eminentne pevačice NISU GOVORILE 29 GODINA, BUKTE MREŽE ZBOG IZOPERISANOG LICA MAJE MARINKOVIĆ: "Ona je kineska kopija Ane Korać!" OVO niste znali o KULTNOM HITU! Od 8. oktobra U BIOSKOPU! Tokom poslednjih nedelja snimalo se u Pančevu... Pojam virus nam je odavno poznat, što kroz sam život, što kroz literaturu, sedmu umetnost... Mnogi od nas preležali su različite vrste... Nije tajna. I Šojić bi mu pozavideo…. Gidra zabavlja iskasapljenu srpsku decu, iako i sam umire od raka. vodeća je izdavačka kuća na teritoriji Srbije u čijem portfoliu se nalaze brojna visokotiražna štampana izdanja „Blic“, „Blic žena“, „Puls“, „NIN“ i „Auto Bild“. U susret nastavku "Žikine dinastije", prisetite se angdote koju je Nikola Kojo, koji će u novom filmu tumačiti glavnu ulogu, pre nekoliko godina podelio sa čitaocima Nedeljnika. SUPER PREDLOG AKO JE ON MNOGO RUŽAN, A TI OČAJNA I POLUPIJANA: Tamara Milutinović otkrila recept za uspešno MUVANJE, PA IMA LI VEĆIH BUDALA OD RIMSKOG I CORONE? Meni je najkreativniji taj momenat kako od toga što si ti meni ispričao dolazio do filma, to me uvek najviše zanimalo i inspirisalo i dan danas najviše volim taj deo posla. ". A taj nadimak Gidra je dobio na ulici, na šatrovačkom”, priseća se Jelena Bojanić italijanske epizode svog oca. Sve u životu što radite se vraća na ono što ste poneli iz svog porodičnog doma. Iako je kroz svoju karijeru doživeo mnoge izazove, Bjela tvrdi da je upravo porodica uspela da ga sačuva od stranputice. Jedan od naših najboljih glumaca, Nikola Kojo, 2007. godine oženio je znatno mlađu manekenku Aleksandru Đurić koja je tada imala 28 godina, a sa kojom glumac danas ima tri ćerke. Drugi deo je... Četiri decenije protekle su otkako je film Slobodana Šiijana, a po scenariju Dušana Kovačevića ugledao svetlost dana i ušao u mitologiju srpskog... Još jedna zvezda domaće glumačke scene i ikona jugoslovenskog i srpskog filma našla se na udaru korona virusa. Raša Plaović im je bio kum na svadbi. To je jos uvek pod mozda u nekom buducem vremenu, jos sam mlad . Čuvao je Oplenac. Uz Nedeljnik izlaze redovni dodaci: The New York Time International Report – prvi mesečnik u istoriji najvećih novina sveta, Le monde diplomatique, Digital business review. PORASLO DETE, OSAMOSTALILO SE: Vreme je za povratak na Marakanu - otišao bez pozdrava, pa postao mašina za golove! juli’ bila majka. Bili su to i sati u kojima smo kao autori knjige saznavali mnoge stvari upravo u tim biografijama. Novo pravilo važi od PRVOG NOVEMBRA, a svi moraju da ga POŠTUJU. Glumio je i sa francuskom glumicom Ani Žirardo u filmu “Biće skoro propast sveta”. U Beogradu su se snimale koprodukcije i jednom prilikom tu je boravio Karlo Ponti, muž Sofije Loren. Pre toga je bila u Londonu. U desetoj epizodi druge sezone „Državnog službenika“, u nedelju, od 21 čas na TV Superstar Marjanović traži svoj način da dođe do... Kako bi zadovoljio novog klijenta, Stiv ima zahtevan zadatak, ali njegovi planovi su srušeni zbog postupka njegovog rođaka Dejva. Turbulencije lagano ustupaju mesto nekim drugim mirnijim vodama kojima će pokušati da... TOP 10 činjenica o filmu JUŽNI VETAR 2 koje do do sada NISTE ZNALI! - Sad kad pričam o tome to je normalno jer skoro svaki umetnik ima svoju kompaniju, ali tada 93. godine to je bilo nepojmivo. Ja mlad vojnik, još uvijek na obuci. Razmenili su 800 poruka, a onda mu se desio NEZAMISLIV UŽAS! Tako je i sa radnjom. Serija VELIKA I MALA STVORENJA od 1. novembra na kanalu EPIC DRAMA. Međutim, Nikola je posle očigledno odlepio pa je počeo da napada ženske kao nezdrav. Još jedan VELIKI srpski GLUMAC ZARAŽEN KORONOM! Njegova ćerka Jelena Bojanić je devedesetih otišla u Ameriku. Tea Tairović zvuči kao Pera detlić, ali pravi hit je kako peva CECINU ČUVENU PESMU! Ništa mi nije jasno. Gostujući u emisiji “Šta sam tebi & ko sam sebi” na K1 televiziji, popularni glumac, producent i reditelj Dragan Bjelogrlić objasnio je zašto je bilo jako opasno što je doživeo toliku popularnost kao tinejdžer, ulogom Bobe u seriji “Bolji život”. To mi je sad i simpatično kad se setim i šalim se sa kolegama koji danas imaju firme, a tada su nas gledali ispod oka. Malo ko zna da je poznata srpska glumica Sloboda Mićalović u bliskom srodstvu sa dizajnerkom nameštaja Elenom Karaman Karić. Dokumentarac “Lovci na viruse” na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC u nedelju 22. novembra u 22.00: Nova PANDEMIJA na pomolu? Njegova divna žena Ljalja mi je u filmu ’13. Mira Stupica se stalno šalila s mojom mamom: ‘Ti si jedina žena koja se razvede i ostane da živi u kući s bivšim mužem.’ Govorila mi je za tatu: ‘Bio mi je toliko simpatičan jer je toliko psovao da nisam mogla preko toga da pređem.’ Tata ne bi opstao bez nje”, kaže Jelena Bojanić. Mladen, who was a partisan at the time, recognizes a familiar face of a man whom he was supposed to shot, but missed on purpose. Ovaj sajt koristi kolačiće kojima se osigurava bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Retko je pričao o tome, ali to je bila ključna epizoda koja će potpuno promeniti život i posle koje će ostati siroče. Kako je danas jedno od najprepoznatljivijih imena srpskog glumišta i ima zavidnu karijeru, ostalo je pitanje zašto ga nikad nije privlačio Holivud i inostrana karijera. (FOTO). Dolaze po mene i izvode me sa obuke. Ranac, maska, helanke... Glumica izgleda NEVEROVATNO, "AKO IZVRŠITELJI PONOVO DOĐU, SKOČIĆU SA TERASE" Ispovest Ace Lukasa: "Tom zelenašu sam DAO 80.000 EVRA", OVO MALO KO ZNA Sloboda Mićalović i Elena Karić su SESTRE - nikada to ne ističu, a imaju dosta sličnosti, GORE MREŽE ZBOG PESME "NE VOLIM TE ALIJA" Srpski pevač na meti kritika jer ju je otpevao na slavlju: "Tražili su mi je 40 puta i PLATILI. ESPRESO HELIJUM: Tandem koji se ne zaboravlja! Kako je naveo, to će učiniti iako ima 52 … Ubrzo shvata da je... Sedma epizoda serije "Mama i tata se igraju rata" donosi velike promene u životima glavnih junaka. ", TRENUTAK O KOM SVI PRIČAJU Šta je Janjuš uradio kad je video Maju u Zadruzi u PROVIDNOM KOMBINEZONU, MILE KITIĆ PUKAO 150.000 EVRA ZA ĆERKU Ne štedi! Ovo je priča koja ledi KOSTI…, DRŽAVNI SLUŽBENIK 10. epizoda – O, NE! Ali to je bilo takvo vreme i zato je bilo nelogično da budete umetnik i imate svoju kompaniju. Zašto je drugima zabranjeno da komentarišu? “Osamdeset šesta, januar. Moja generacija nije bila svesna. Vuk Mob nas je nasmejao do suza, a i vas će! Na Akademiji je upoznao buduću suprugu – Ljiljanu Kontić, takođe glumicu. (FOTO), ANA NIKOLIĆ ZALUDELA SVE STAJLINGOM: Niko ne može da veruje da je to ona! (VIDEO), DŽIDŽA JE MALO NERVOZNA: Ja sam IGRAČKA nisam MARIHUANA! Južni vetar 2: Ubrzanje priveo je kraju svoje poslednje kadrove. To je bio Dragomir Bojanić Gidra”, opisuje Nikola Kojo svoju epizodu sa Gidrom. Onkologija, četvrti sprat. I on je sa devet godina ostao na ulici. Jednom je slučajno otišao na čas glume koji mu se dopao pa se učlanio u dečju dramsku grupu Radio Beograda koju je prvo vodio Bata Miladinović, a kasnije Mika Aleksić. U "Zadrugu" ulazi maneken burne prošlosti? Majka mu je bila profesorka Ženske gimnazije, a otac oficir Kraljeve garde. They have three children. - Od ovce može da postane vuk. Kojo grew up in front of the camera and acted in his first movie at the age of 11. Koliko je bilo dobro što su me ljudi voleli i znali, toliko je moglo da bude i opasno. Faza kada su se vukovi namnožili. Serija dana – nedelja, 8. novembar: Državni službenik 10. epizoda (Superstar TV, 21.00), Emisija dana – 8. novembar: Sin Siti automobili (Viasat Explore, 22.35), Film dana – nedelja, 8. novembar: Obnavljanje Raja (National Geographic, 22.00), HIT!